Απο ποτε ειστε spotter???

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Απο ποτε χρονολογειστε?

• Spotting & φωτογραφηση πριν το 1990

Votes: 0 0,0%
  • Spotting πριν το 1990 και φωτογραφιση μετα το 1990

• Spotting & φωτογραφηση μετα το 1990

• Spotting & φωτογραφηση μετα το 2000

• Spotting πριν το 2000 & φωτογραφηση μετα το 2000

Votes: 1 100,0%
  • Μονο spotting ανεξαρτητως χρονολογιας

• Total voters
    1

GP707

Moderator
Staff member
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Ετσι, μιας και το αναφεραμε, ας δουμε ποσα χρονακια εχει ο καθενας μας στην πλάτη του :lol:
Επειδη πολλοι απο εμας δεν ξεκινησαν αμεσως τη φωτογραφιση αλλα για καποιο καιρο ηταν απλοι spotters, εχω βαλει τις αντιστοιχες επιλογες.
Αν θελετε, γραφετε και ενα μυνηματακι απο κατω ωστε να ειναι και επωνυμη η ψηφος :wink:

Εγω π.χ. ειμαι spotter απο το 1984 και αρχισα να τραβαω που και που το 1987, αλλα συστηματικα απο το 1991.

Μου αρέσει το spotting αλλά δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογράφηση (λόγω απουσίας κατάλληλου εξοπλισμού προς το παρόν!). Με το πρώτο ασχολούμαι περίπου από το 1994 αλλά ουσιαστικά μετά το 1996... όσο για τη φωτογράφηση, άρχισα να ασχολούμαι ουσιαστικά μόλις από φέτος ... :? (εξαιρώντας κάποιες μεμονωμένες απόπειρες στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ταξιδιών :roll: ) ... Είναι και το LGTS που δεν ενθαρρύνει αντίστοιχα τέτοιες ασχολίες... :cry:

ουπς :?
:wall: στην τελευταια επιλογη βαλτε για μονο spotting ανεξαρτητως χρονολογιας :wink:

GP707":166qhwlm said:
ουπς :?
:wall: στην τελευταια επιλογη βαλτε για μονο spotting ανεξαρτητως χρονολογιας :wink:

Σου το έκανα ένα edit για να μην μπερδεύεται κανείς :wink:

Εγώ βασικά μάλλον ανήκω στην κατηγορία του μόνο spotting, μιας και μου αρέσει πάρα πολύ να τα βλέπω live αλλά δε θα με χαλάσει να μην το βγάλω φωτογραφία. Αλλά φυσικά μου αρέσει να βλέπω φωτογραφίες άλλων (βλέπω τον seven4seven να ετοιμάζει να μου ανοίξει το album του :lol: :wink: )

Ehm kalispera sas, Kyrioi

EImai o enas pou psifise "spotting prin to 90, fotografisi meta"... 8ymamai voltes me ton patera mou sto golf tis glyfadas,kai meta gia adrenalini pigainame katw apo ta VASIS kai vlepame tis prosgeiwseis sta 20 metra! Axxx....akoma kai 727 Iraqi 8ymamai,ta L1015 tis BA,kai ta 707 tis OA...;Mexri tote fotografies epaizan poly peristasiaka . Meta,gyrw sto 1992,to spotting egine poly systimatiko,kai to 1993 mpike kai sto paixnidi mia Canon Ftb,opote ka8e SK imoun LGAT kai fotografiza. Fysika,an ma8aina gia kamia ply kali afiksi,ginotan kai i sxetki kopana apo to sxoleio :wink: Apo to 1998,eidika,pou eixa kai diko mou amaksi, oi fotos pollaplasiastikan me trellous ry8mous!
Meta i8re i katastrofi: anoikse o Venizelos. Kai to album gemise enaeries pozes, kai alles mesa apo to viewing deck (o 8eos na to kanei), opou ta aeroplana vgainan mazi me to fantasma tous (me pianete etsi?)
Par ol ayta omws den to vazw katw...den einai dynaton na katevainei px to Wunala kai na min asxoli8eis! 8) Afiste pou elpizw kai se veltiwsi tis katastasis...(ksypna Alekoooooooooooooooo)

Xairetw sas

PS:Polla credits ston patera mou,pou me etrexe ka8e ligo kai ligaki sto LGAT gia na kanoume xazi, kai syn tois allois, mou ema8e tin xrisi SLR fotografikis mixanis apo tin tryferi ilikia twn...7 etwn! Polla credits,kai as min ema8e akoma na ksexwrizei to DC10 apo to Tristar! 8)

PS2:Wraio topic, Giwrgo!

Xm...

Ti va pw? Movo oti exasa ta xpovia mou pervwvtas mesa se agvoia... :wall:

ASXOLOYME APO TO 1986 ME TO HOBBY. AKROASH STIS AIR BAND SYXNOTHTES.

APO TO1996 PIO SYSTHMATIKA KAI ME THN FWTOGRAFHSH AEROPLANW (KYRIOS TOYS KALOKAIRINOYS MHNES).
TWRA BGAZW FOTOGRAFIES ME MIA NIKON D70

OMOS LOGO THS MEGALHS APOSTASEWS STOY AERODROMIOY APO TO SPITI MOY DEN BGAZW ARKETES FWTOGRAFIES.

SV8FMZ

Ακη σ' ευχαριστω για το edit. :thx:
Νομιζω οτι ο 7-4-7 ηταν παραστατικοτατος. Μη σας πω να ανοιξουμε καινουριο θεμα "Spotter reports" (κατα το "trip reports") :D
Μιας και γυρισες 7-4-7 μερικά χρονια πισω, να πω και γω οτι το αεροπλανο που μου εκανε εντυπωση καθ'οτι αρχαριος στο spotting (λογω χρωματων), ηταν το DC-8 της SURINAM AW που ερχοταν για KLM αβερτα εκεινο τον καιρο (1982-1984).
Οπως επισης και ενα 707-420 ιδιωτικο που το ειχα τραβηξει με μια kodak τσεπης και μου εκαναν εντυπωση οι κινητηρες του (RR Conway) :shock:
...Ηταν το γαμ... :5: ...νο το Ελληνικο ανεπαναληπτο 8)

i poiotita ton foto metraei???
giati an de metraei, tote dilono oti apo 5 Ianouariou tou 1985 ksekinisa na vgazo systimatika foto. alla oi mises itan gia petama....