aas59":5m3f6pxm said:Υ.Γ: Ρίγκαν που τους χρειάζεται ορισμένων...............
εγω προτιμω την Margaret....
aas59":5m3f6pxm said:Υ.Γ: Ρίγκαν που τους χρειάζεται ορισμένων...............
nclpao13":3glvnn2m said:Για φαντάσου πόσες ζωές κρέμονται από τις αποφάσεις ενός ελεγκτή κατά τη διάρκεια μιας βάρδιας... Τα λάθη μπορεί να κοστίσουν....Mike_":3glvnn2m said:αλλά όχι και πως είναι αγχωτική δουλειά
OA701":d6e16mfi said:Η ΥΠΑ δεν είναι ανεξάρτητη αρχή ή υπηρεσία αλλά ελέγχεται απο την κυβέρνηση, είναι δλδ κομματομάγαζο. Άρα δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές απαιτήσεις. Και οι τοπικές ηγεσίες δεν είναι άμοιρες ευθυνών αλλά πάλι μιλάμε για μικρογραφία κεντρικής πολιτικής σκηνής όμως χωρίς πόρους και αρμοδιότητες.
10/9/08:Απεργούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αντιδρώντας στα σχέδια του υπουργείου Μεταφορών περί ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων.
24/6/03:...Αντιδρούν στην είσοδο ιδιωτικών κεφαλαίων σε διάφορα αεροδρόμια...
20/11/03:...σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τις επιλεκτικές, όπως υποστηρίζουν, παροχές, από τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομίας, σε έναν κλάδο εργαζομένων και τη συστηματική άρνησή τους να δοθούν οι παροχές αυτές στους λοιπούς εργαζόμενους...
29/1/09:...στη σημερινή 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για το νέο μισθολόγιο...
27/1/09:...οι ελεγκτές είχαν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για χθες, ζητώντας την ικανοποίηση θεσμικών αιτημάτων...
...εξαιτίας της απόφασης των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ...
Όπως σε όλο τον δημόσιο τομέα υπάρχει κομματικοποίηση , έτσι και εκεί , αλλά η ΥΠΑ είναι ΚΡΑΤΙΚΗ Υπηρεσία και όπως ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες του κράτους υπεύθυνες είναι οι Κυβερνήσεις και στα καλά και στα κακά.OA701":33v2xf1l said:Η ΥΠΑ δεν είναι ανεξάρτητη αρχή ή υπηρεσία αλλά ελέγχεται απο την κυβέρνηση, είναι δλδ κομματομάγαζο.
payneful_tales":33v2xf1l said:Εάν δε, χρειαστεί να μην πετάξει τίποτα για 1 χρόνο προκειμένουν να κάνουμε πράξη τις σωστές απαιτήσεις, τότε είμαι θετικός και σε αυτό.
ενώ Τα Νέα αναφέρουν...διεκδικώντας την ικανοποίηση αιτημάτων τους, που σύμφωνα με το Σωματείο τους, έχουν σχέση με τις συχνότητες...
...οι οποίοι διεκδικούν κυρίως την υλοποίηση διαφόρων οικονομικών αιτημάτων τους (αφορολόγητο επίδομα eurocontrol κ.λπ.)...
sagittarius":13lcciv0 said:Σ' αυτή την απεργία έχουν την συμπαράστασή μου. Respect!