Απελευθέρωση επίγειας εξυπηρέτησης ελληνικών αερολιμένων

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ακριβώς η ίδια αγγελία δημοσιεύτ σε τοπική εφημερίδα των Χανίων...

Έχει βγεί κάτι σχετικό απο Υ.Π.Α;

ισως εχει να κανει με την εξυπηρετηση της ολυμπιακης..

προσωπικη μου γνωμη ,το χαντλινκ της ολυμπιακης, θα περασει στην γκολντερ

Φίλε Σαμορκ τι εννοείς; Η GH θα αποροφήσει την olympic handling; Μήπως η olympic air θα δώσει το handling στην goldair και όχι στην θυγατρική της;
Ρωτάω μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω εν αναμονή εξελίξεων στην olympic air.

εχουμε 2 δεδομενα

α.ο ιδιος εργοδοτης της olympic air και της olympic handling, βγαζει σε διαγωνισμο την εξυπηρετηση -> συμπερασμα: δεν θελει το χαντλινκ

β.η goldair ανοιγει σε σταθμους, χωρις να εχει εταιρειες να εξυπηρετησει..

τελικο συμπερασμα: η goldair ετοιμαζετε να παρει την εξυπηρετηση της olympic air

να την απορροφησει, δεν νομιζω,αλλιως δεν θα εψαχνε να βρει αλλο προσωπικο

Το οτι πνει τα λοισθια ειναι δεδομενο πλεον,μονο ενας ασχετος δεν μπορει να το δει......
Πως αλλιως εξηγειτε οτι η olympic handling ειναι για πανω απο εναμιση χρονο χωρις comme.rrcial manager,οταν εχουν χασει τοσες αεροπορικες εταιρειες,και εχουν αλλαξει τρεις φορες CEO,και οι παραιτησεις δινουν και παιρνουν αναμεσα στα υψηλοβαθμα στελεχη τους...,και χανουν και την δευτερη θεση στο διαγωνισμο απο την ανυπαρκτη goldair?

Εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις τι όφελος μπορεί να έχει η πρώτη εταιρεία έναντι των άλλων, που προκρίθηκαν, στα αεροδρόμια όπου δεν υπάρχει μονοπωλιακό καθεστώς;

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ προσπαθώ να καταλάβω το ώφελος....ας βοηθήσει κάποιος.
Εχω την εντύπωση ότι λέμε πολλές αερολογίες...και γενικότητες χωρίς καμιά ουσια σε αυτο το θέμα και στις άγονες.