Ανταπόκριση με A3

PeterRHO

Νέο μέλος (Tourist)
Γεια σας,
Έχω κλείσει ένα δρομολόγιο με την Aegean από Ηράκλειο για Ρόδο μέσω Αθηνών από το website της Aegean.
Η ανταπόκριση μου στην Αθήνα είναι μόνο 35 λεπτά. Γνωρίζω ότι το MCT (minimum connecting time) στην Αθήνα είναι 45 λεπτά.

A3319 HER-ATH 17:35-18:25
A3214 ATH-RHO 19:00-20:00

Θα προλάβω την πτήση για Ρόδο?

Μπορεί ένα μέλος να μοιραστεί μια παρόμοια εμπειρία (δηλαδή που να είχε ανταπόκριση 35-40 λεπτα με Α3 στην Αθήνα ) ?

Εφόσον σου πούλησε η Aegean τέτοιο εισιτήριο, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνήθως πριν την αποβίβαση στην Αθήνα γίνεται αναγγελία για τους επιβάτες με σύντομο χρόνο ανταπόκρισης και το προσωπικό εδάφους τους διευκολύνει να φτάσουν στην έξοδο αναχώρησης το συντομότερο δυνατό.

Σε ανταποκρίσεις Α3 – Α3 domestic/domestic το MCT είναι όντως 35 λεπτά. Στην Αθήνα και με την Α3 δεν το είχα ποτέ, αλλά όπως έγραψε και ο Cross, αν το πουλάνε έτσι σε ένα εισιτήριο είναι εφικτό. Και γενικά έχω την εντύπωση ότι η Α3 στην Αθήνα φροντίζει για τους επιβάτες με short connections.

Την τελευταία φορά που είχα ανταπόκριση στην Αθήνα είχα 35 λεπτά (λόγω καθυστερημένης άφιξης) και παρόλο που η ουρά στον έλεγχο διαβατηρίων ήταν ατελείωτη και ταξίδευα από Non Schengen σε Schengen, κατάφερα να είμαι στο gate 10 λεπτά πριν την STD. Αλλά πιστεύω θα κέρδιζα επάξια το χρυσό στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων...