αναγκαστικη στην Αιγινα?

• Thread starter Thread starter KARTER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

KARTER

Business-Class-Member
Περιοχή
HELLAS
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BCS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
Παιδες μηπως πηρε τιποτα το αυτι σας,για ελικοπτερο που εκανε αναγκαστικη στην ΑΙγινα?

Re: αναγκαστικη στιην Αιγινα?

έχω συγγενή που το είδε στα 300 μέτρα από την αυλή του. Περιοχή Πέρδικα νομίζω. Και οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους (ευτυχώς)... από τα λεγόμενα ωστόσο περισσότερο συγκλίνει κανείς στην άποψη του heavy landing. Πάντως στην περιοχή το ελικόπτερο ήταν γνωστό, πήγαινε λένε συχνά εκεί. Τώρα, το να ρωτήσω αυτόν τον άνθρωπο για νηολόγιο...άστα είναι πολύ δύσκολο...έγινε όμως σε σχετικά πυκνοκατοικημένη περιοχή το είδαν πολλοί και δόθηκε άμεσα βοήθεια. Κάτι άλλο δεν ξέρω.

Γνωριζουμε αν ειναι ιδιωτη η εταιριας το ελικοπτερο?

Ήταν ιδιωτικό Robinson 44 με αμερικάνικο νηολόγιο.

Το "μεταναστευτικό πουλάκι" δεν ξέρει να "κελαϊδάει" σωστά.

Το ΗΟΤ ζει και βασιλεύει και τις τελευταίες μέρες ταξιδεύει αρκετά από Ιόνιο μέχρι Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Το ελικόπτερο που έπεσε στην Αίγινα έιχε ξένο νηολόγιο και έδρα το Αγρίνιο.

Ήταν ίδιο χρώμα με το ΗΟΤ (χρυσό) αλλά η διακοσμητική γραμμή στο πλάι ήταν πορτοκαλό-καφέ ενώ στο ΗΟΤ είναι γαλάζια.

Ηταν του προέδρου του Παναιτωλικού και μεσα ηταν ο πρόεδρος και ο χειριστής.

Έχει αρχίσει κυνηγετική περίοδος... και τα μεταναστευτικά πουλιά δεν θα περάσουν καλά! Θα το μεταφέρω στην αλλοδαπή για να μην λένε ότι θέλουν! Thanks για την ενημέρωση. Ξέρουμε το νηολόγιο γιατί δεν έχει αναφερθεί εδώ ακόμα?