Αλλαγή προορισμού

• Thread starter Thread starter Mpagasoula
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Mpagasoula

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Aigaleo, Athens
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Καλησπέρα σας...

Έχω κλείσει εισητήριο ATH-STR με Aegean Airlines με επιστροφή και θα ήθελα να ρωτήσω εαν γίνεται να αλλάξω τον προορισμό... Δηλαδή αντί να πάω Στουτγκάρδη, να πάω Θεσσαλονίκη με το ίδιο εισητηρίο...

Ευχαριστώ πολύ :)

99 % γίνεται.Κάτι παρόμοιο είχε κάνει ένας φίλος μου. Τώρα από κόστος, είναι ανάλογα τον ναύλο του εισιτηρίου που έχεις και τον ναύλο της πτήσης που θέλεις. Λογικά δεν θα είναι μεγάλο μιας και αντί για εξωτερικού θέλεις να το κάνεις εσωτερικού.Για σιγουριά και τις λεπτομέρειες ρώτα την AEGEAN.Αν δεν προλάβεις σήμερα μέχρι τις 10, καλείς αύριο απ' τις 7 το πρωί.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

εγω νομιζω οτι δεν γινεται.μπορεις να αλλαξεις ημερομηνια αλλα οχι προορισμο.
τουλαχιστον αυτην την απαντηση πηρα απο μια εταιρεια οταν ηθελα να κανω το ιδιο.
οτι και να συμβει ενημερωσε μας να ξερουμε και εμεις.

θα πάρω τηλέφωνο αύριο να μάθω...

Μπορείς να αλλάξεις και τον προορισμό με κόστος 30€ + την όποια διαφορά που προκύπτει στον ναύλο + την όποια διαφορά φόρων.

Εφόσον ο ναύλος το επιτρέπει τότε και μόνο μπορεί να γίνει Rerouting

Ο ναύλος είναι ο P.

Greg.CHQ":5ty6ubab said:
Εφόσον ο ναύλος το επιτρέπει τότε και μόνο μπορεί να γίνει Rerouting
Νομίζω πως δεν παίζει (πλέον) ρόλο η κατηγορία του ναύλου για οποιαδήποτε αλλαγή.
Mpagasoula":5ty6ubab said:
Ο ναύλος είναι ο P.
Μπορείς σίγουρα να αλλάξεις τον ναύλο "Ρ". Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ζητήσει (τηλεφωνικά) να αλλάξω ναύλο "Ρ" από MUC-ATH σε DUS-ATH. Η αλλαγή μπορούσε να γίνει αλλά κόστιζε αρκετά χρήματα (και είχα ήδη κλείσει την πτήση DUS-MUC με LH).

Πάντως καλό είναι αντί να διαβάζεις και να ακούς αυτά που νομίζουμε ότι ισχύουν, να κάνεις ένα τηλεφώνημα στην εταιρεία και να το επιβεβαιώσεις.

Εργαζόμουν σε Travel Agent και είχα το ticketing support…

Σίγουρα θα έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο στην Α3.
Αν τελικά το P αλλάζει τότε σίγουρα θα κοστίζει ΠΑΡΑ πολύ καθώς θα πρέπει να πληρώσεις το cancelation fees του Ρ + το upgrade του fare + τα fees για το rerouting …………..