Αλλαγή προορισμού

ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΒΕΛΓΙΟΥ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ
SAVER CABIN (T/E/U/P Class):
Επιτρέπεται αλλαγή ημερομηνίας,πτήσης ή διαδρομής ανά πάσα στιγμή, με €30.00, στο ίδιο class of service, ή στο ψηλότερο διαθέσιμο με τη διαφορά μεταξύ των 2 ναύλων + €30.00. Στη περίπτωση αυτή, το non-refundable ποσό, παραμένει non-refundable. Σε περίπτωση μη εμφάνισης στο αεροδρόμιο (no-show), η αλλαγή ημερομηνίας,πτήσης ή διαδρομής δεν επιτρέπεται.

Πήρα όμως την εταιρεία και μου είπαν πως αλλαγή στον προορισμό δεν γίνεται. Μόνο αλλαγή ημερομηνίας ή ακύρωση.

Mpagasoula":3s60hj4h said:
Καλησπέρα σας...

Έχω κλείσει εισητήριο ATH-STR με Aegean Airlines με επιστροφή και θα ήθελα να ρωτήσω εαν γίνεται να αλλάξω τον προορισμό... Δηλαδή αντί να πάω Στουτγκάρδη, να πάω Θεσσαλονίκη με το ίδιο εισητηρίο...

Ευχαριστώ πολύ :)

Αυτό που κατάλαβα είναι οτι αντί να κάνεις το δρομολόγιο ATH-STR έσύ θέλεις ATH-SKG. Αυτό δε γίνετε σε καμία περίπτωση. Στην αρχή κατάλαβα οτι ήθελες αντι για STR-ATH να κανεις STR-SKG που αυτό γίνετε. (με το ανάλογο πρόστιμο). Αλλά η πρώτη περίπτωση με τίποτα...

Εγώ ήθελα να κάνω μόνο το ένα κομμάτι και να γυρίσω. Ο πρωτος προορισμός ήταν η Στουτγκάρδη αλλά λόγο προσωπικού προβλήματος άλλαξα γνώμη αλλα αναγκαστικά τωρα πρέπει να πάω...

Καλά κατάλαβα λοιπόν ...
Δυστυχώς αυτό που θέλεις δε γίνετε σε καμία εταιρεία.
Απλά re-routing μπορεί να γίνει αν αρχικός ή τελικός προορισμος είναι ίδια χώρα...και πάλι ανάλογα το τύπο του εισιτηρίου.

αυτο μου ειχε απαντησει και η ΜΑ οταν ηθελα ενα BUD-SKG να το κανω BUD-ATH.οτι μπορει να αλλαξει η ημερομηνια αλλα οχι ο προορισμος.

Πάντως αυτό είναι βλακεία... Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω... Δηλαδή αντί να κάνω το δρομολόγιο ath-skg-str, να κάνω μόνο το ath-skg και επιστροφή...

Τουλάχιστον μπορώ να αφήσω ανοιχτό το εισητηριο μήπως το χρησιμοποιήσω άλλη στιγμή?

Mpagasoula":9wyhlqfo said:
...αντί να κάνω το δρομολόγιο ath-skg-str, να κάνω μόνο το ath-skg και επιστροφή...
Δηλαδή εσύ ζητάς να κάνεις ένα μέρος του πρώτου σκέλους και να προσθέσεις άλλο ένα; Αν είναι έτσι, ζητάς να σου προσθέσουν επιπλέον "πράγματα" στο εισιτήριο. Φυσικά και δε γίνεται αυτό που θες.
Mpagasoula":9wyhlqfo said:
Τουλάχιστον μπορώ να αφήσω ανοιχτό το εισητηριο μήπως το χρησιμοποιήσω άλλη στιγμή?
Όχι.
Αλλά συνεχίζω να έχω την απορία: γιατί δε ρωτάς κατ' ευθείαν την εταιρεία εξηγώντας τους ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θες;