Αλλαγή αεροσκάφους

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όποιος δέν έχει μπεί σε DHC-6-300 της airsealines στην κέρκυρα δέν ξέρει τί πάει να πεί θόρυβος :wall: :wall: :wall:

Και τωρα που βρηκαμε το πιο βαβουριαρικο αεροσκαφος, μπορουμε να γυρισουμε πισω στο θεμα; πλιιιιιιιιιιιιζζζζζζζ;

Και τώρα πάλι θέλω να κλείσω εισητήρια για τη θεία μου. Και η ΟΑ Σάββατο πρωί λέει πως βάζει Β734 αν λέμε αν γιατί προσωπικά είχα τέτοια εμπειρία η ΟΑ το μετανιώσει και βάλει κανά ελικοφόρο που η θεία μου έχει πρόβλημα και δεν μπορεί ..Εμένα ποιος με καλύβει? Τι αποζημίωση? Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε όλα καλά και ωραία ώσπου η ΟΑ μια νύκτα πριν αλλάζει το αεροσκάφος και έκλεινα τελευταία στιγμή της θείας μου με Α3 και για μία διαδρομή εσωτερικού χωρίς επιστροφή πλήρωσα 135 ευρώ για ένα άτομο!
Σε περιπ΄τωση που η ΟΑ αλλάξει αεροσκάφος θα πληρώσουν στη θεία μ εισητήριο με Α3?

manos_p":1tccpula said:
Σε περιπ΄τωση που η ΟΑ αλλάξει αεροσκάφος θα πληρώσουν στη θεία μ εισητήριο με Α3?

ΟΧΙ.
Γιαυτό κλείσε με την "Ταχύτερα αναπτυσσόμενη" να μην έχεις έγνοιες :mrgreen: :mrgreen:

Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λες? Δεν υπάρχει περίπτωση αποζημίωσης ή αλλαγής εταιρείας αν η ΟΑ ή οποιαδήποτε ΟΑ αλλάξει αεροσκάφος από jet σε ελικοφόρο. Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να σε πάει στον προορισμό σου και σε πάει. Είναι δυνατόν μια εταιρία να πληρώνει αποζημιώσεις επειδή το πλάνο του στόλου της άλλαξε και κάποιων δεν τους αρέσουν τα ελικοφόρα; :oops:
Όπως είπε και ο aas59 κλείσε με Α3. Από τη στιγμή που δεν θες ελικοφόρο και την έχεις ξαναπάθει γιατί ασχολείσαι με ΟΑ? :roll:

Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα κλασσικό εισητήριο ή και e-ticket ή ακόμα και στο boarding pass δεν αναφέρεται ποτέ ο τύπος του αεροσκάφους. Είναι καθαρά θέμα της εταιρείας