Κατ'αρχας να διευκρυνησω οτι μιλαω για δρομολογιο SKG-LGW.NFEEFE":1a84ovop said:Εχω την αισθηση οτι λογω του οτι η ακυρωση εγινε περισσοτερο απο 14 μερες πριν τη πτηση δε δικαιουσαι κατι. Ο Akis θα ξερει λογικα περισσοτερα, μιας και το εχει μελετησει περισσοτερο το θεμα απ'οτι εχω καταλαβει.
Εισαι πολυ λαθος. Οι κρατησεις ειναι παρα πολλες, και τηλεφωνικα δε μπορουν ολοι να ειδοποιηθουν ΤΩΡΑ. Οπως και να το κανεις, δε γινεται να ειδοποιησεις χιλιαδες επιβατες τοσο γρηγορα. Επισης, για κρατησεις του opodo πρεπει εκεινο να ειδοποιησει, η ΟΑ δε βλεπει κανενα στοιχειο σου και η ακυρωση βγαινει απο εκει..! Επισης, δεν ειναι μονο ΒΑ ειναι και η Α3. Δε μπορει να μην εχει θεσεις καμια απο τις 2, ειδικα η Α3 με τις πτησεις που πηρε απο ΟΑ εχει τις περισσοτερες μερες θεσεις!sourdman":1a84ovop said:Αλλα επιτηδες δεν ενημερωσαν ωστε να γεμισουν οι πτησεις της BA και τελικα "με λυπη καρδιας" να "αναγκαστουν" να δωσουν τα λεφτα πισω απ'το να χρησοπληρωσουν για μεταφορα σε αλλη εταιρια.
Εν τελει μαλλον στην Ryanair θα καταφυγω που ομως παλι δεν πεταει εκεινη την μερα και θα πρεπει να γυρισω 3 μερες νωριτερα γεγονος οχι καταστροφικο αλλα...χαλασε πολλα σχεδια.d|m|tr|s":yeetdaao said:Δεν ξέρω ποιες μέρες ακριβώς θέλεις, υποψιάζομαι μέσα στις γιορτές του Πάσχα για να μιλάς για τέτοιες τιμές, αλλά δοκίμασε μήπως σε βολεύει ή είναι πιο φθηνή η Ryanair (STN-SKG) ή συνδυασμό Easy-Ryan.
Αυτο ακριβως. Δεν ζητησα απο το site τους να μπορω να κλεισω και εστιατοριο για τον προορισμο μου αλλα θεωρω πολυ φυσιολογικο να περιμενω ενα ενημερωτικο e-mail για τις ακυρωσεις, οπως ακριβως μου στειλανε και τις πληροφοριες πτησης οταν εκανα την κρατηση.mxnk":yeetdaao said:Ένα e-mail θα μπορούσε να στείλει εύκολα. Εδώ κατά την εγγραφή σου στο travelair σου ζητάει ακόμα και αγαπημένο προορισμό για να κάνει direct marketing. Οργάνωση χρειάζεται απλά δεν την έχει
NFEEFE":3q7nk5uc said:Εχω την αισθηση οτι λογω του οτι η ακυρωση εγινε περισσοτερο απο 14 μερες πριν τη πτηση δε δικαιουσαι κατι.