Airport report: MUC

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Basika, kalnspera sas! :D

Opws mepikoi apo sas 3epave, snmepa nmouva sto aepodpomio gia knvugi.. ;) Priv prospa8nsw va grapsw oti pnra, kati gia tous 'filous' twv teleutaiwv 10-15 nmepwv.. Tnv xeipotern sumerifora tnv eixa apo OA kai A3! Kai ta ligotepa collectables episns. Kai tnv kalutepn apo Turkish Airlines, me ta perissotepa! (Koita katw)

ALSO!

Turkish Airlines: Kalokaipivo plavo ptnsewv, 2 autokollnta 'LIVE ANIMALS', 2 autokollnta gia euais8ntes aposkeues pou prepei va meivouve op8eies, evtupo Business Class, 2 name tags Business Class, 1 name ta cabi, 1 VIP tag, 1 lost luggage tag, 1 Group tag, 1 special care tag, 1 ticket envelope, 2 UM bags (4 kids)1 aitnsn gia miles+miles kapta me aitnsn gia creditcard, 1 'unaccompanied minor's declaration form', 1 to idio alla 'accompanied' . (kpatnse kai tn dieu8uvsn mou gia vou steilei sto mellov ki alla!!!)

Emirates: Valid timetable, 2 postcards B777-200 (A6-EML)

LTU: 1 Timetable, 1 avaptnraki (twpa pou dev kapvizw.... :oops: ), 1 stulo, 1 gualivo stpoggulo baridio gia allnllogpafia me to logotupo LTU (koivws... Briefbeschwerer!!!), 1 fulladio me api8mous epikouivwvias sto e3wtepiko, 1 name tag

Air France Timetable, 4 name tags, 1 kaptoula me katopsn tou CDG

Olympic Airlines: 1 expired timetable (27/3/04), 3 name tags (meta apo parakalia)

Siberia Airlines: 4 diaforetika autokollnta, 2 mini timetables

Air Berlin: 5 name tags, 1 timetable, 1 city shuttle, 1 kapamelaki (giati dev pnra kai alla??? :? ) to epitrapezio nmepologio tns kopelas otav autn efuge sto gpafeio kai vomize oti exa fugei... :banana: 1 postcard me.. mia idea apo B738

Egypt Air: To gkise ntave kleisto alla mporouse o kosmos va parei name stickers (avti name tags)

Lufthansa: 1 timetable to opoio oute kav dev prosfer8nke va mou to dwsei n Kativa (Katrin Solala sto ovoma :twisted: ) Megaln apogonteusn... :(

Syrianair: 3 vostalgika name tags, 2 autokollnta 'FRAGILE', 1 timetable (not valid) 1 summer timetable, lngmevo tov 10/2003

Aegean Airlines 1 timetable (kollnmevo stis akpes kai asxnma f8apmevo - etsi ntave ola tous ta timetables) 2 name tags, 1 winter timetable gia Germavia

British Airways: 2 name tags, mini timetable (D-UK)

Swiss: 1 timetable, 1 name tag

Thomas Cook: 1 name tag, 1 ticket envelope, 1 timetable

Delta Airlines: 3 name tags, 1me kopidi xapagmevo fulladio, (kollnmevo se eva snmeio me kati aprosdiopisto) me tous opous xpnsns (opws eivai kai sto ticket)

KLM: 4 name stickers

Oeger Tours: 4 name tags

Emirates: 2 name tags

flydba 1 mni timetable

SN Brussels Airlines: 1 timetable

Carpatair: 1 timetable, 1 fulladio me tis dieu8uvseis sto e3wtepiko

ENTYPWSEIS

H Lufthansa apogonteuse me avapmostn sumperifora kai 0 filikotnta. H OA ?? Ti va pw.. Av pw pws ntave 8a me makelepsouve mepikoi.. alla to lew.. H 8eitsa sto gpafeio kapvize, kafedaki kai efnmepidoula! Me to poloi 3 lepta kai 40" me koitouse kai de snkwvotave! (Auta gia mepikous mepikous edw mesa!!!). A3? H kopela movn tns ntave, me estnse 45' logw tns ptnsews kai sto telos oute xamogelaki oute tipota (diabaste pws eivai to timetable pou mou edwse..) Isws va ntave kai koupasmevn, dev 8elw va to sxoliasw.. Sav pelatns dev me evdiafepei to ti problnma exei o ka8evas... Kai apo meva otav douleuw exei o ka8evas tnv apaitnsn va eimai eugevikos kai me xamogelo.. Akoma kai av exw tis meres mou, dev tov voiazei tov allo!!! Megaln apogonteusn ntasve kai n Aerogate pou ekave to ticketing tns One alla kai easy.. aisxos... H 8eia kovtepse va mou bgalei ta matia otav pnra ta autokollnta tns KLM... :evil:
Kai dustuxws polla gkise ntave keista... :(

AYTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sto prwto airport report mou... Perimevo sxolia... :mrgreen:

Filakia!!

:banana:

kalo,kalo :P !!!!!!!
twra pou eipes gia MUC....apo tosa timetables pou pires,pires tou aerodromiou tou monaxou???????????? :lol:
Ekei na deis kainouries ptiseis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!

:oops:

Psakse sto album.... tzztz :P

Alla tote eixa mnxavn gia sfaliapes... :lol:

Kalispera....
To mallon teleytaio mou post gia 10 ebdomades :cry: ....(xestikate) :oops: .....
Mikro MUC airport report 6.7.04:
Piga simera MUC na dosoume tis balitses gia tin ayriani ptisi HF 3417 gia CHQ :)
Ftanontas sto aerodromio prosgeionotan ston 26R to pio typiko,germaniko dash8-100 me reg. D-BIER :P
Molis ftasame sto Zentralbereich apo to parking stin Halle C ,kata tis 18:35 arxizoun oi astinomikoi na dioxnoun olous tous taxidiotes apo to zentralbereich gia na ekenwsoun ton xoro,MONO gia ena mikro balitsaki gia kalintika pou eixan xehasei....Eixan ypopsia gia bomba afou to eixan kanei ores anagelia pos xathike,xoris apotelesma...! O xoros itan adeios kai oi astinomoi fylagan treis,treis tis eisodous!
Hmastan ploy konta stin eisodo kai akougame enan ypalilo na leei ston asyrmato:"Sprengkomando vor Ort" :lol: Me pisan ta gelia... ferane kai tous eidikous...alla stis 18:53 pou irthe i pyrosbestiki kai itan oloi etoimoi gia... action :twisted: ......Erxetai i kyria
kai pernei to balitsaki tis..... :rant: :wall: :5:

Meta to chek in piga epitelous me ton patera kai enan filo mou sto Aussichtshügel süd STEFANE XEXNA TO BESUCHERPARK KAI T´ALLA!!!
Axizei na paroume ena taxaki apo to aerodromio-H na paroume mazi ta podilata mas afou mpainoun se S-bahn!Akribos dipla ston 26L,xwris na thelei kai fobero zoom

KALO KALOKAIRI @ ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paloukoste tnv kupiaaaa!!!!!!

:twisted: