airnav flight track

• Thread starter Thread starter sx226
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

sx226

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
skg
Website
www.tsimiski.gr
Παιδια γεια σας.πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και η ερωτηση ειναι αν γνωριζει κανεις πως θα δω ελλαδα με το airnav tracking!

Καλησπέρα και καλως ήρθες!

Ελλάδα στο AirNav δέν θα δείς,γιατι δυστυχώς δέν καλύπτεται. Την έχω
πατήσει κι εγώ. Καλύπτει λίγες περιοχές της Ευρώπης,αλλα όχι προς τα μέρη μας... Άσε που δέν είναι και το πιό αξιόπιστο πρόγραμμα, γιατι δέν βλέπεις όλα τα αεροπλάνα που κινούνται, αλλα μόνο όσα εκπέμπουν σήμα απο το AMDAR τους (τουλάχιστον έτσι ήταν πρίν κάτι χρόνια που το είχα δοκιμάσει εγώ...) οπότε είναι δώρο άδωρο. :cry:

ΜΟΥ απαντησαν οτι με το προγραμμα acars και συνδεοντας το με airband θα μου βγαζει τις θεσεις στο χαρτη....αλλα πρωτα... πληρωσε και θα δουμε .....τι θα δουμε.....

Με το AirNav Suite4 συνδεμένο με airband (131.725) έχω στον χάρτη περίπου 15 αεροπλάνα το 24ωρο από τις περίπου 250-300 εγγραφές στο AirNav ACARS.
Αυτά είναι KLM - HAPAG LLOYD - BRITISH η CHINA AIRLINES(744) για ROME και σχεδόν τα περισσότερα με Αμερικάνικο νηολόγιο
Πιστεύω ότι θα αυξηθούν σύντομα αυτά που εκπέμπουν συντεταγμένες :wink:

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κανεις Flight Tracking? Ίσως κάποια άλλη σελίδα στο internet?

Mou fainetai oti kapou diavasa (mallon sto PPRUNE) oti iparxpoune pleon transponder mode-S receivers pou mpori kanis na agorasi meso internet gia 400-500 EUR.