Aircraft on ACARS

• Thread starter Thread starter Elliott LGAV
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Elliott LGAV

Business-Class-Member
Περιοχή
Globe
Website
www.11aviation.com
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
TNCM
Μόλις έπιασα ACARS το καινούριο Lear της Aegean. Το πρώτο της με ACARS :D

SXBNR

Eχει αρκετες μερουλες που χτυπαει το BNR ACARS. Μαλιστα, στο fleetlist του acarsd μου βγαζει εταιρεια... Mandarin Airlines :lol: (τους εστειλα update)

seven4seven":965fy7ix said:
Eχει αρκετες μερουλες που χτυπαει το BNR ACARS. Μαλιστα, στο fleetlist του acarsd μου βγαζει εταιρεια... Mandarin Airlines :lol: (τους εστειλα update)

Ελπίζω να αλλάξει, τους έστειλα κι εγώ update μόλις πρωτοχτύπησε (1/12) και ακόμα μανταρίνι μου το βγάζει :evil:

Δεν τους στέλνεις ένα e-mail να αλλάξουν το αεροπλάνο καλύτερα. Μήπως μπορούν να μας στείλουν τίποτα σε Madarin? :D

seven4seven":bjh225f4 said:

Μόλις το έπιασα και εγώ.. Εξακολουθεί να το έχει σαν μανταρίνι :P

Από εδώ μπορούμε να κατεβάσουμε WDF αρχεία για το ACARS.Τα δοκίμασα,καλούτσικα είναι,ειδικά το αρχείο για τα αεροσκάφη είναι πολύ καλό.Το αρχείο με τις διαδρομές είναι καλό αλλά πιστεύω ότι μόνο ένα 8-10% όσων υπάρχουν στο routes θα χρησιμεύσει.Τα αρχεία message και mode είναι πολύ καλά αλλά δυστυχώς δε γνωρίζω πως θα τα χρησιμποιήσω.Σ'αυτά μπορείτε να βρείτε πολλές ερμηνίες για τα ακαταλαβίστικα μηνύματα που στέλνουν τα αεροπλάνα.Εάν κάποιος γνωρίζει πως θα χρησιμοποιήσουμε και τα υπόλοιπα αρχεία εκτός των routes και aircraft ας ρίξει καμιά ιδέα.