Αερολεσχη Δεκελειας

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
οχι ενα αυτοσχεδιο ιπταμενο αντικειμενο............

Thanasis_U2":3cx9tvit said:
Εγω Πολωνια θα παρω το πτυχιο PPL στο Żar. η τιμη ειναι 5000 ζλοτυ διλ. 1100 ευρω.

Μήπως τα χρήματα είναι μόνο για τις θεωρητικές εξετάσεις, medical, χαρτόσημα (και γω δεν ξέρω τι έχουν οι Πολωνοί..), αμοιβές προσωπικού κλπ;;; Μου φαίνονται ΑΠΙΘΑΝΑ λίγα 1100 ευρώ για πρακτικά και θεωρητικά..
Αν υποθέσουμε οτι και τα 1100 ειναι για τα πρακτικά και σου κάνουν δώρο τι θεωρεία έχουμε:
1100/45 (ώρες πτήσης) = 24 ευρώ η ώρα; Μόνο το καύσιμο έχει 60.. Εδώ η ώρα ξεκινάει από 140 (και απ' ότι ξέρω δεν κρατάνε χρήματα πέρα για συντήρηση και καύσιμο...)..
Πολύ τρελό έως απίθανο μου ακούγεται αλλά θα ήθελα να δω κάποιο link από το site της εταιρίας-λεσχης-οτι ειναι..

sorry sorry, δεν διάβασα καλά το πολωνικό site (ήμουν "ψιλομεφυσμενος" από χτες και αγουροξυπνημένος):oops: :oops:
το ανεμόπτερο κάνει τόσο
η εκπαίδευση είναι γύρω στα 3000 euro

3000 ευρώ "κάααατι" πάει να γίνει.. Και πάλι λίγα είναι αλλά τουλάχιστον ποιο σωστό από το 1100.. Πιστεύω όμως οτι θα πετάς με τίποτα σακαράκες και τα μαθήματα που θα κάνεις θα είναι για τα κλάματα... Μπορεί και πάλι να κάνω λάθος αλλά έτσι πιστευω..

-Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Αν είναι να κάνει κάποιος κάτι καλύτερα να το κάνει σωστά από την αρχή. Όποιος έχει περάσει ολοκληρωμένη εκπαίδευση γνωρίζει από πρώτο χέρι πως χτίζεται ώρα με την ώρα το προφίλ του άρτια εκπαιδευμένου χειριστή. Η επιλογή της σχολής είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα της επένδυσης κόπου,χρόνου αλλά και χρήματος από την πλευρά του υποψηφίου.
Κι αυτό φαίνεται νωρίς,από το πρώτο checkride που θα περάσει κάποιος μέχρι και την πραγματοποίηση του type-rating ή ακόμα καλύτερα των sim-checks των εργοδότριων εταιρειών στο μέλλον... 8)

DeG":fmspemcd said:
... ακόμα καλύτερα των sim-checks των εργοδότριων εταιρειών στο μέλλον... 8)

Αν τελικά φτάσουμε μέχρι εκεί :) Πάντως εγώ το ξεκίνησα καθαρά από hobby γιατί από μικρός ήθελα να πετάω εγώ τα αεροπλάνα και όχι να με πετάνε αυτά :P
Αν πάντως στο μέλλον βρεθώ στο δίλλημα να συνεχίσω επαγγελματικά, σίγουρα θα το σκεφτώ πάααρα μα πάααρα πολύ με όλα αυτά που ακούω..

Θα ηθελα να σας παω κατι σχετεικο με την Πολωνια. Ο μισθος του μεσου Πολωνου ειναι το 1/3 αρα για αυτο το λογο ειναι πολη φτηνα για μας.

Εγώ γίνομαι 15 στις 29 Ιουνίου και δεν ενδιαφέρομαι αυτήν την στιγμή να αποκτήσω το PPL (αργότερα ναι), απλά θα ήθελα να κάνω μια πτήση!
:arrow: Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο ηλικιακό όριο όσον αφορά τις πτήσεις εθισμού?
:arrow: Η Αερολέσχη Δεκέλειας προσφέρει κάποιου είδους tour flight ώστε να έχω την δυνατότητα να κάνω την πτήση?
Ρωτάω γιατί δεν αναφέρουν κάτι στο πραγματικά υπέροχο site τους.