Aegean - Προσθηκη νεων πτησεων κατοπιν κρατησης

• Thread starter Thread starter Krok
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Krok

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σε ολους,

Θα ηθελα την αποψη σας πανω σε ενα θεμα που μου προεκυψε. Την περασμενη εβδομαδα εκανα online κρατηση για ενα εισητηριο Aegean Αθηνα-Λονδινο μετ' επιστροφης. Τη στιγμη της κρατησης και για την ημερα που με ενδιεφερε υπηρχαν 2 επιλογες πτησεων. Πρωινη και βραδυνη. Και οι δυο σε πολυ υψηλες τιμες λογω μεγαλης ζητησης. Σημερα ενημερωθηκα πως στις μερες για τις οποιες εχω αγορασει τα εισητηρια μου προστεθηκαν απο 2 extra πτησεις, προφανως σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο αυτες που ειχα πληρωσει. Επικοινωνοντας με την Aegean μου ειπαν πως εαν αλλαξω την πτηση μου επιλεγοντας εκεινη που πωλειται πολυ φθηνοτερα, δε θα μου επιστραφει η διαφορα!.. Το εισητηριο μου ειναι business outbound και semi-flexible inbound. Εχει καποιος παρομοια εμπειρια; Υπαρχει καποια ενεργεια στην οποια μπορω να προβω?

Η ενέργεια που μπορώ να σκεφτώ είναι να ακυρώσεις (αν γίνεται) τα εισιτήρια σου και να αγοράσεις καινούργια. Φυσικά θα πρέπει να υπολογίσεις αν έχεις κάποια καλή διαφορά που αξίζει να το κάνεις αυτό (πχ με βάση τα ακυρωτικά, τέλη κλπ που θα επιστραφούν ή όχι- με ένα τηλέφωνο στην Α3 θα σου πουν το ποσό).

Η εταιρεία φυσικά και δεν θα επιτρέψει να χαμηλώσεις την τιμή από ένα εισιτήριο που εσύ έχεις ήδη αγοράσει.