flightnumber
Business-Class-Member
Akis":3iqm5h74 said:@flightnumber
Δώσε μας ένα παράδειγμα να πάμε όλοι μας στο aegeanair.com να το τσεκάρουμε και να το δούμε με τα ματάκια μας. Όλα τα υπόλοιπα δεν μας βοηθούν, μιας και στο παράδειγμα με τον κ. Μήτσο εγώ βγάζω EUR 96,32 και όχι EUR 108,32 όπως εσύ!
Σήμερα ούτε και γώ βρίσκω ένα παράδειγμα "απτό".
Επιφυλάσσομαι όμως να σας στείλω όχι 1 αλλά 4 εισιτήρια με το "γνωστό" πρόβλημα.(και με διαφορετικούς οικονομικούς ναύλους)
Θα το πράξω όμως αφότου μιλήσω με την ίδια την εταιρία.
Όμως ένα άλλο σημείο που "μπάζει" το σύστημα είναι το εξής.
Π.Χ. CHQ-ROM 15/06 - 18/06 ROM-CHQ Το σύστημα βγάζει error 310 "Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην οικονομική θέση,προσπαθήστε για διακεκριμένη".
Πράγμα που δέν ισχυει.Γιατι άμα τσεκάρετε τα flight segments υπάρχουν ακόμα και ναυλοι 19Ευρω εσωτερικού + 39Ευρώ εξωτερικού.Με αποτέλεσμα ένας να μήν μπορεί έχει 1 εισίτήριο για το ταξίδι του,να βάζει στο νετ 2 φορές την πιστωτική του κάρτα και το χειρότερο να επιβαρύνεται 2 φορές τους φόρους του ΕΛ.ΒΕΝ.
Πράγμα που τόνισαν και αλλοι φίλοι παραπάνω.
Επίσης άμα πας στα εκδοτήρια του αεροδρομίου πέρνουν γύρω στα 15Ευρώ για να σου βγάλουν εισιτήριο.Και το ίδιο μου συνέβει όταν πήρα τηλέφωνο στη Ρώμη στα γραφεία της aegean.Μου είπαν 15Ευρώ για την τηλεφωνική κράτηση.
Δεν είμαι σε καμμία περίπτωση κατά της εταιρίας ή των ηλεκτρονικών εισιτηρίων.Αλλά τουλάχιστον να δουλεύουν λίγο σωστά και με διαφάνεια...