fotis
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Athens/Munich
- Website
- www.videoart.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- IMP
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Re: Επιτρέπετε η λήψη φωτογραφιών στους αερολιμένες?
Ο νόμος θα πρέπει να είναι νόμος και να ισχύει πάντα. Η κατά την κρίση ενός αστυνόμου εφαρμογή του και το profiling ("τον έκοψα ότι δεν ήταν κακός") είχαν στο παρελθόν ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελέσματα.
Κι αν κάποιος κολλήσει στο γράμμα του νόμου και κρίνει ότι πρέπει να οδηγηθεί ο πιθανός κατάσκοπος στα δικαστήρια τι να κάνει; Να τους πει ότι του είπαν σε ένα φόρουμ να φωτογραφίζει άφοβα και μετά να κρύβει τη μηχανή του;convair":1rlfzpqf said:...Γνώμη μου- φωτογράφισε ότι και όπου θες !...
...Ζούμε σε ψηφιακή εποχή με δορυφόρους πάνω από τα κεφάλια μας!! Φωτογράφισε άφοβα και εάν κάποιος σου κάνει παρατήρηση απλά κρύψε τη μηχανή και παρέμεινε ευγενικός..!!
Εγώ θεωρώ πιο επικίνδυνο να εφαρμόζει κάποιος ένα νόμο κατά το δοκούν και να κρίνεται η τύχη μου από το αν το όργανο θα καταλάβει ότι δεν είμαι κατάσκοπος της KGB.panagios":1rlfzpqf said:...Οκ, θα μπορουσαν να μην αποσυρουν εντελως το νομο, αλλα τουλαχιστον θα μπορουσαν να ειναι πιο χαλαροι οταν ειναι προφανες οτι μπροστα τους δεν εχουν κατασκοπους της kgb αλλα απλους πολιτες που κανουν αυτο που απολαμβανουν...
Ο νόμος θα πρέπει να είναι νόμος και να ισχύει πάντα. Η κατά την κρίση ενός αστυνόμου εφαρμογή του και το profiling ("τον έκοψα ότι δεν ήταν κακός") είχαν στο παρελθόν ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελέσματα.