A340 Της ΟΑ Emergency off topic

bilettos

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Παιδιά μήπως ξέρουμε ποιο ήταν το πλήρωμα ή έστω ο καπετάνιος της πτήσης?

Re: A340 Της ΟΑ Emergency

Γιατι, για να του απονειμεις παρασημο? :wall:

Αντε τυχερε.. 100% επιτυχια.. 2 ποστ και τα 2 στα σκουπιδια τα βλεπω.. (το πρωτο ειναι ηδη)

Αληθεια, σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχει κανενας σερβερ που να μας παρεχει καλυψη στην emergency frequency? Οπως το λινκ που εδωσα σε αλλο ποστ..

makedonas":o7m4ehqn said:
Γιατι, για να του απονειμεις παρασημο? :wall:

Αντε τυχερε.. 100% επιτυχια.. 2 ποστ και τα 2 στα σκουπιδια τα βλεπω.. (το πρωτο ειναι ηδη)

Αληθεια, σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχει κανενας σερβερ που να μας παρεχει καλυψη στην emergency frequency? Οπως το λινκ που εδωσα σε αλλο ποστ..
Γιατί ρε μεγάλε έτσι θέλει... Ποιός είσαι εσύ που θα του πεις με αυτόν τον τρόπο τι να κάνει και θα κρίνεις ποια δημοσίευση θα πάει στα σκουπίδια?? Είμαι σίγουρος ότι μέτα από αυτό ή θα απαγορευτεί ο λογαριασμός μου ή ότι αυτή η δημοσίευση θα πάει στα σκουπίδια και αυτό γιατί είστε υποκινούμενοι και νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και στο όνομα αυτής της γνώσης μπορείτε και κάνετε λογοκρισία. Ο λόγος για τον οποίο γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ ήταν γιατί ήθελα να μιλάω με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε την αεροπορία και όχι με κομπλεξικούς σαν και εσάς!! Παιδιά μην απογοητεύεστε και ψηλά το κεφάλι... Ο φασισμός δεν περνάει στο ίντερνετ!!

Κατσε ρε πας,εχει δικιο ο μακεδονας..τι ερωτησεις ειν αυτές ..δηλ αμα σου πω οτι κυβερνήτης ήταν ο κ. Πουλικάκος τι θα καταλάβεις?Ας είμαστε σοβαροι με κάποια πράγματα

Αμα η απαντηση στο συγκεκριμενο θεμα ακουει στο ονομα κος Πουλικακος τοτε ο χρηστης που το ρωτησε (ποιος να ναι αραγε)
καταλαβαινει αυτοματα οτι προκειται για εναν πολυ καλο οικογενειακο του φιλο με τον οποιο δεν μπορει να ερθει σε επαφη αυτη τη στιγμη γιατι προφανως ταξιδευει, και απλα ρωτησε να μαθει πληροφοριακα. Αν τωρα προκειται να αρχισουν οι λογοκρισιες και οι απαντησεις στον αερα, χωρις καμια εγκυρη απαντηση καλυτερα να αποσυρω το thread μου, δεν πειραζει μαθαινω ο ιδιος αργοτερα.

Αμα είναι πολύ καλός του οικογενειακός φίλος, θα μπορεί κάλιστα να τον πάρει τηλέφωνο στο κινητό ανα πάσα στιγμή και να μάθει λεπτομέριες απο πρώτο χέρι.. Αν τώρα είχε κλειστό το κινητό του, προφανώς πέταγε κάποιο άλλο σκέλος ή στην τελική ας έπερνε σπίτι του να μάθει... Μιλάμε για πολύ καλό οικογενιακό φίλο, έτσι; :)

(ΑΣΧΕΤΟ) αλλα να ανοιξω νεο thread ?

αλλα ρε παιδια,μια και μιλατε για κυβερνητες της Ολυμπιακης,μηπως κανεις γνωριζει καποιον Δημητριο Κρεμιωτη ηταν φιλαρακι απο τον στρατο,μαζι πεταγαμε με C152 απο το LGTT πριν πολλα-πολλα χρονια.
Ηξερα οτι ηταν Κ1 στα 737-200 πριν αρκετα χρονια,μετα χαθηκαμε.

Ξερει κανεις να μου πει εαν ειναι ακομα στην ΟΑ ? ?

Ευχαριστω

Ναι οντως προκειται για οικογενειακο φιλο, μια και ειχε το κινητο κλειστο, υπεθεσα οτι μαλλον ειναι στην πτηση.

αρκετα πηγε το θέμα,κύριοι..ούτως ή αλλως το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.κλειδωστε το ορε :deadthread:

μα καλα που είναι όλοι οι συντονιστές.μηπως ξέμειναν στις παραλίες?

pas7 και τι θα καταλαβεις εσυ η ο αλλος αν μαθεις ενα ονομα?

Κρατατε στατιστικες εδω μεσα?

Το οτι με αποκαλεσες φασιστα δεν το σχολιαζω, την ειρωνια σου να την βαλεις εκει που σε κανει να νιωθεις πιο ομορφα! Αντε να πουμε, μπαινει ο καθενας και γραφει οτι μ!@#$%^ :rant: του κατεβει και εχει την απαιτηση να μην σχολιαστει και απο πανω! Ολοι ημασταν αρχαριοι σε αυτο το φορουμ αλλα κανεις μας δεν εδωσε δικαιωματα στους πιο παλιους που ξερανε κατι παραπανω, και προπαντων, κανεις μας δεν εβγαλε και γλωσσα! Μπηκαμε, πολλοι απο εμας με μηδενικες γνωσεις και καθισαμε και μαθαμε (και μαθαινουμε ακομα και θα συνεχισουμε να μαθαινουμε) συντροφια με τους αλλους 5, 10 πραγματακια. Ουτε εγω λεω οτι τα ξερω ολα! Αλλα ειναι αντιδεοντολογικο να κοινοποιεις ονοματα στελεχων εταιρειων για τα οποια εχεις μια υποψια οτι συμμετεχουν σε κατι "συνταρακτικο", οι Γερμανοι το λενε "Diskriminierung", βαρα με διοτι μετα απο τοσα χρονια στη Γερμανια (ισως γιαυτο να με θεωρεις και φασιστα χωρις μαλλον να ξερεις τι σημαινει και απο που προερχεται η λεξη αλλα τεσπα) δεν μου ερχεται η ελληνικη αντιστοιχη! H αλλη λεξη ειναι η "Verleudmung" που σημαινει συκοφαντια... Διαλεγεις και παιρνεις! Αν ηταν τοσο καλος φιλος να περιμενε μεχρι να τον βρει στο κινητο!

:wall:

:deadthread: