Elliott LGAV":1awicbjo said:
Απλά είναι "κάπως" με τα light όταν έχεις πολύ καύσιμο και πας να πιάσεις.
Δεν είναι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Βασικά ο Ισραιλινός ήξερε καλά τη Ρόδο από όσο κατάλαβα από την συχνότητα γιατί ρωτούσε συνεχώς άνεμο.
Αποικία την έχουν κάνει. Μαζί με τους "απέναντι"!
Μου έκανε εντύπωση όμως που πετούσε πάνω από νερό τόσο πολύ ώρα και δεν έπιασε στο πιο κοντινό αεροδρόμιο.
Έχω την εντύπωση, ότι μόλις τού έφυγε η πρώτη "κρυάδα", κι είδε τα πράγματα ψυχραιμότερα, αποφάσισε να πάει εκεί που θα είχε το μικρότερο, δυνατόν, κόστος γι' αυτόν και τις περισσότερες ευκολίες. Κανείς δεν ξέρει κάτω από την πίεση ποιανού "αφεντικού" δουλεύει ο καθένας. Δυστυχώς! Τα πάντα μπορεί να βρει στη Ρόδο, ή ότι δεν βρει να το αναζητήσει απείρως ευκολότερα και.... φθηνότερα. Είπαμε 4Χ είναι.... Φαντάσου να κολλήσει ξένος στη Χίο, ή και στη Κω ακόμα χειμωνιάτικα....
Ειδικά με τα F16 συντροφιά; Κανένα πρόβλημα!
Σχετικά με την Χίο που αναφέρει ο LAKIS72 η αλήθεια είναι ότι κατά την κλίση "MAYDAY...Both engines out..." τα πράγματα ήταν δύσκολα για όλους ακόμη και στη συχνότητα.
Αυτό δεν το καταλαβαίνω, κι να μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει. Είπε, όντως, ότι έχασε και τις δύο μηχανές; Τον άκουσε κάποιος να το λέει, ή έτσι λένε οι φήμες; Και μετά πώς το ανασκεύασε;
Ειδικά για την συχνότητα είναι δύσκολα τα πράγματα. Έτσι και τους δηλώσεις το οτιδήποτε, αν δεν πάθουν πρώτα εγκεφαλικό αυτοί, είναι ικανοί να σε ρίξουν από το άγχος τους. Όχι όλοι, βέβαια, αλλά ένα τεράστιο ποσοστό.