ATP Integrated - Σύγκριση 2 ελληνικών σχολών

• Thread starter Thread starter S1nio
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ κ. Πατέρα/satland σας απαντώ προσωπικά, πρώτον διότι δεν γνώριζα ότι απευθυνόμουν σε Μέλος/πατέρα ενδιαφερόμενου για λογαριασμό του υιού του, αναφερόμενος στο λατινικό “k”, δεύτερον διότι κι εγώ ως πατέρας σίγουρα μεγαλύτερος ηλικιακά από σας, συμβούλεψα προσηκόντως τον υποτιθέμενο νεαρό satland υιό σας με την τοποθέτησή μου και τρίτον να πάρετε πίσω στα όσα αρνητικά αναφερθήκατε τουλάχιστον για την πλειονότητα των Μελών του airliners GR! Καλή επιτυχία στο υιό σας, φιλικά γεια σας
Post automatically merged:

Off topic / προς τον αρμόδιο Administrator του Airliners GR
Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο του κ. satland, παρακαλώ όπως σκεφθείτε την αναβάθμιση του κύρους και του ύφους του ελεύθερου και Δημοκρατικού μας αεροπορικού Φόρουμ, με τη παρακάτω ουσιαστική εισηγητική πρόταση.
Όλα τα Μέλη παλιά και νέα να δηλώνουν υποχρεωτικά την ηλικία και την επαγγελματική τους ιδιότητα όταν τοποθετούνται ( προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δηλώνεται υποχρεωτικά ως προϋπόθεση της ιδιότητας του Μέλους όνομα + επώνυμο από όλους )

Last edited:
Τι ηλικία είναι ο γιος αν επιτρέπεται; ρωτάω γιατί αν δεν κάνω λάθος μπορεί να ξεκινήσει εκπαίδευση για το PPL στα 15 η 16

Last edited by a moderator:
Είναι 15,ετών αλλά αυτό που θα κάνει είναι αφού τελειώσει τι λύκειο θα κάνει το στρατιωτικό του και μετά θα κάνει το 18μηνο της σχολής

Μην περιμένετε να κάνει 18μηνο στη σχολή. Εγώ θα πρότεινα να σκεφτείτε να κάνει modular το παιδί αρχίζοντας από τα 16 το PPL